Salt Body and Feet – Lavender 310gr

5.00

The relaxing and aromatic properties of essential oils when used in hot salt bath, help to get rid of the toxins, reduce muscular stress and stimulate blood circulation.

Category: Tags: , , , , Product ID: 804

Description

Salt Body and Feet
The relaxing and aromatic properties of essential oils when used in hot salt bath, help to get rid of the toxins, reduce muscular stress and stimulate blood circulation.  The salt of Adriatic Sea produced in Vlore, offers high amount of iodine and minerals. Excellent to use for foot soak or bath tub. 
Your skin will love it!
 

~~~~~~~~~~

Kripë për Trupin dhe Këmbët

Aftësitë çlodhëse dhe aromatike të vajrave esencialë, kur përdoren në banjo të kripur dhe të ngrohtë, ndihmojnë heqjen e toksinave, zvogëlojnë tensionin muskular dhe nxisin qarkullimin e gjakut. Kripa e detit prodhuar në Vlorë, ofron një sasi të madhe jodi dhe mineralesh. E mrekullueshme të përdoret në vaskë, për trupin apo për këmbët, kur pushojnë në një enë të posaçme me ujë të ngrohtë.
Lëkura juaj do ta dashurojë!

Additional information

Weight 516 g

Ingredients

Ingredients: Maris Sal (sea salt/kripë deti), Essential oil: Lavandula Angustifolia (lavender).

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Benefits: relaxing, reduce muscular stress and pain, and stimulate blood circulation.

Efekti: qetëson trupin, zbut dhimbjen muskulare, si dhe stimulon qarkullimin e gjakut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salt Body and Feet – Lavender 310gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *