Rejuvenating Anti Age Face Serum

28.00

This exquisite rejuvenating face serum is created from a blend of precious Immortelle and Chamomile essential oils, well – known in aromatherapy for their remarkable ability to protect, nourish, rejuvenate and soothe the skin, in a base of argan and avocado oils.

Categories: , , Tags: , , , Product ID: 716

Description

This exquisite rejuvenating face serum is created from a blend of precious Immortelle and Chamomile essential oils, well – known in aromatherapy for their remarkable ability to protect, nourish, rejuvenate and soothe the skin, in a base of argan and avocado oils.

Primary benefits:

 • stimulates cell renewal
 • soothe and calm sensitive skin
 • reduce skin redness and inflammation
 • deeply nourishing
 • anti-oxidant (contains Vit. E)
 • anti-inflammatory
 • strengthen and firms the skin
 • reduce the appearance of wrinkles
 • locks in moisture

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Serum për Fytyrën: Rigjeneron dhe lufton rrudhat

Serumi i çmuar rigjenerues për fytyrën është krijuar nga një bashkim i vajit esencial me shumë vlera të Immortelle dhe atij të Kamomilit – të njohur në aromaterapi për aftësinë e mrekullueshme të mbrojtjes, ushqyerjes, rinimit dhe shkëlqimit të lëkurës – me një bazë të vyer të vajit të arganit dhe avokados.  

Vlerat kryesore:

 • stimulon rigjenerimin e qelizave
 • qetëson lëkurën sensitive
 • ul inflamimin dhe përskuqjen
 • ushqyes
 • anti-oksidant (përmban vitaminë E)
 • anti – inflamues
 • forcon dhe tonifikon lëkurën
 • redukton dukjen e vijëzave
 • ruan lageshtinë e lekurës

Lëkura jote do ta dashurojë!

Additional information

Weight 57 g

Ingredients

Ingredients: Argania Spinosa (argan oil/vaj argani), Persea Americana (avocado oil/vaj avocado), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vaj esencial: Helichrysum Italicum (immortelle), Matricaria Recutita (chamomile/kamomil).

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rejuvenating Anti Age Face Serum”

Your email address will not be published.