Regenerating Anti Age Body Oil

20.00

This rejuvenating body oil is design to enhance the integrity and health of the skin created from a blend of precious Immortelle and Lavender, in a base of almond, walnut and apricot kernel oils.

Categories: , , Tags: , , Product ID: 718

Description

This rejuvenating body oil is design to enhance the integrity and health of the skin created from a blend of precious Immortelle and Lavender, in a base of almond, walnut and apricot kernel oils.

Primary benefits:

 • stimulates cell renewal
 • deeply nourishing
 • soften the skin
 • anti-oxidant (contains Vit. E)
 • anti-inflammatory
 • strengthen and firms the skin
 • locks in moisture

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Vaj Trupi Rigjenerues

Ky vaj ripërtëritës trupi është krijuar që të rrisë vlerat e lëkurës, të përmirësojë shëndetin dhe shkëlqimin e saj, me një bazë të çmuar të vajit Immortelle dhe Lavender, përzier me një thelb të bukur vaj bajameje, arre dhe bërthamë kajsieje.

Vlerat kryesore:

 • stimulon rigjenerimin e qelizave
 • ushqyes
 • zbut lëkurën
 • anti-oksidant (përmban vitaminë E)
 • anti – inflamues
 • forcon dhe tonifikon lëkurën
 • ruan lagështinë e lëkurës

Lëkura jote do ta dashurojë!

Additional information

Weight 135 g

Ingredients

Ingredients: Prunus amygdalis (almond oil/vaj bajame), Juglans Regia (walnut oil/vaj are), Prunus Armeniaca (apricot kernel oil/vaj bërthame kajsie), Tocopherols (vitamin E). Essential oil: Helichrysum Italicum (immortelle), Lavandula Angustifolia (lavender)

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months

Kujdes: Vajrat esenciale mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruajeni në vende të freskëta dhe jo më shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Regenerating Anti Age Body Oil”

Your email address will not be published.