Hair Treatment Oil

12.00

Massage Hair Oil

Promotes hair growth and scalp health

Vaj Masazhi për Flokët

Për rritjen e flokëve dhe shëndetin e skalpit

 

60 ml / 2 OZ

Category: Product ID: 798

Description

Hair Treatment / Promotes Hair Growth and Scalp Health

This carefully chosen formula blend of chamomile, sage, lavender and laurel bay essential oils is recognized as a healing treatment with anti-inflammatory, antiseptic, anti-itching and anti-allergenic qualities, that will help restore hair loss and any scalp inflammation. The base oils of black seed, almond and avocado, will strengthen hair roots and restore hair health.

 • anti – inflammatory
 • anti – septic
 • strengthen hair roots
 • nourish scalp  / ushqyen skalpin
 • nourish hair / ushqen floket
 • silky and shiny look / flokë te mendafshte dhe me shkelqim
 • prevents splitting / parandalon ndarjen e fundeve

~~~~~~~~~~

Vaj për Rritjen e Flokëve dhe Shëndetin e Skalpit

Kjo formulë, e cila përmban përzierjen e vajrave esencialë të Kamomilit, Sherebelës, Dafinës dhe Levanderit, është e njohur në aromatherapy si një formulë shëruese me veti anti-inflamuese, anti-alergjike, anti-kruarje, e cila do të ndihmojë në parandalimin e rënies së flokut dhe qetësimin e inflamacionit të skalpit. Vajrat bazë te farës së zezë, bajames dhe avokados, do të ndihmojnë në forcimin e rrënjës dhe shëndetit të flokut.

 • anti – inflamues
 • anti – septik
 • forcon rrënjën e flokut
 • ushqen skalpin
 • ushqen flokët
 • flokë të mëndafshtë dhe me shkëlqim
 • parandalon ndarjen e fundeve

 

Additional information

Weight 66 g

Ingredients

Ingredients: Nigella Sativa (black seed oil/vaj i farës të zezë), Persea Americana (avocado oil/vaj avocado), Prunus amygdalis (almond oil/vaj bajame), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vajra esencialë: Matricaria Recutita (chamomile/kamomil), Salvia Sclarea (sage/sherebelë), Lavandula Angustifolia (lavender), Laurus Nobilis (laurel bay/dafinë)

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of
reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hair Treatment Oil”

Your email address will not be published.