Face Scrub

9.00

Category: Product ID: 750

Description

Face Scrub

An exceptional scrub with almond granules to gently remove built up dirt deep in your skin layers, whilst the blend of essential oils of Sage, Laurel Bay and Lavender leave the skin soft and nourished.

Primary benefits:

  • removes dead surface layer skin cells
  • removes dirt
  • increases blood circulation
  • refines your pores
  • balances oil production

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Scrub për Fytyrën

Një skrub i jashtëzakonshëm me kokrriza lajthie që heq me delikatesë papastërtitë nga lëkura juaj, ndërkohë përzierja e bukur e vajrave esencialë, Sherebelë, Dafinë dhe Levandër e ushqen ëmbëlsisht në butësi….

Vlerat kryesore:

  • largon shtresën e qelizave të vdekura
  • largon papastërtitë
  • rrit qarkullimine gjakut
  • trajton poret
  • balancon prodhimin e yndyrës

Lëkura jote do ta dashurojë!

 

Additional information

Weight 177 g

Ingredients

Ingredients: Saccharum Officinarum (sugar/sheqer), Prunus Amygdalis (almond oil/vaj bajame), Helianthus Annus (sunflower seed oil/vaj fara luledielli), Linum Usitatissimun (flexseed oil/vaji i farave të linit), Cocos Nucifera (coconut butter/gjalpë arre kososi), Almond Granules (granula bajame), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil: Salvia Officinalis (sage/sherebelë), Laurus Nobilis (laurel bay/dafinë), Lavandula Angustifolia (lavender)

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of
reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Face Scrub”

Your email address will not be published. Required fields are marked *