Face Oil

16.00

Face Oil

60 ml / 2 OZ

Category: Product ID: 730

Description

Face Oil

Additional information

Weight 71 g

Ingredients

Ingredients: Argania Spinosa (Argan oil/vaj argani), Nigella Sativa (black seed oil/vaj i farës të zezë), Prunus Armeniaca (apricot kernel oil/vaj berthame kajsie), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vajra esencial: Lavandula Angustifolia (lavender)

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Face Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *