Daily Hydrating Cream

14.00

A daily hydrating cream with Lavender, one of the most versatile essential oil extensively used in aromatherapy, in a base of nutritious oils suited to your skin type.

Category: Tags: , , , Product ID: 723

Description

Daily Hydrating Cream
A daily hydrating cream with Lavender, one of the most versatile essential oil extensively used in aromatherapy, in a base of nutritious oils suited to your skin type. The hydrating cream will nourish and protect your skin.
Primary benefits:
  • nourish
  • soften the skin
  • deeply moisturizing and hydrating
  • anti-oxidant
  • anti-inflammatory
 
Your skin will love it!

 ~~~~~~~~~~

Krem Hidratues
Kremi hidratues i ditës përmban Lavender, një nga vajrat me vlera nga më të shumëllojshmet, gjerësisht i përdorur në aromatherapy. Vajrat bazë janë përzgjedhur me kujdes per t’ju përshtatur tipit të lëkurës suaj, per ta mbrojtur, ushqyer, ruajtur dhe balancuar prodhimin e yndyrës.
Vlerat kryesore:
  • ushqyes
  • zbut lëkurën
  • hidraton lëkurën dhe ruan lagështinë
  • anti-oksidant
  • anti – inflamues

 

Lëkura jote do ta dashurojë!

Additional information

Weight 74 g

Ingredients

Ingredients: Hydrosol,Cera Alba (beeswax/dylle blete), Aloe Barbadensis (aloe vera), Prunus Armeniaca (apricot kerneloil/vaj berthame kajsie), Brassica Napus (canola seed oil/vaj fara kanola), Tocopherols (vitamine E). Essential Oil:Lavandula Angustifolia (lavender).

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esenciale mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruajeni në vende të freskëta dhe jo më shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daily Hydrating Cream”

Your email address will not be published.