Body Scrub

14.00

Category: Product ID: 752

Description

Body Scrub

As we age our body needs an extra help in shedding dead cells, and by the help of the body scrub with fine granules of juniper and rosmarine, supported by the essential oil of Lavender, will exfoliate your body, bringing health and beauty benefits to your skin.

Primary benefits

  • removes dirt
  • increases blood circulation
  • detox your body

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Scrub për Trupin

Me kalimin e kohës, trupi ynë kërkon pak ndihmë për të pastruar qelizat e vdekura nga lëkura, dhe këtë punë e bën më së miri ky scrub trupi me kokërriza dëllinje dhe rozmarine, si dhe me vajin esencial të Lavender, duke kthyer shkëlqimin dhe shëndetin e lëkurës.

Vlerat kryesore:

  • largon shtresën e qelizave të vdekura
  • largon papastërtitë
  • rrit qarkullimin e gjakut
  • detoksifikon trupin

Lëkura jote do ta dashurojë!

 

Additional information

Weight 362 g

Ingredients

Ingredients: Maris Sal (sea salt/kripë deti), Sesamum Indicum (sesame oil/vaj susami), Prunus amygdalis (almond oil/vaj bajame), Linum Usitatissimun (flexseed oil/vaji i farave të linit), Dried Juniper Berries (kokrra dëllinje të thara), Dried Rosmary (rosmarinë e tharë), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil: Lavandula Angustifolia (lavender).

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Scrub”

Your email address will not be published.