Body Scrub with Lavender

14.00

Category: Product ID: 981

Description

Body Scrub

As we age our body needs an extra help in shedding dead cells, and by the help of the body scrub with fine granules of juniper and rosmarine, supported by the essential oil of Lavender, will exfoliate your body, bringing health and beauty benefits to your skin.

Primary benefits

  • removes dirt
  • increases blood circulation
  • detox your body

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Scrub për Trupin

Me kalimin e kohës, trupi ynë kërkon pak ndihmë për të pastruar qelizat e vdekura nga lëkura, dhe këtë punë e bën më së miri ky scrub trupi me kokërriza dëllinje dhe rozmarine, si dhe me vajin esencial të Lavender, duke kthyer shkëlqimin dhe shëndetin e lëkurës.

Vlerat kryesore:

  • largon shtresën e qelizave të vdekura
  • largon papastërtitë
  • rrit qarkullimin e gjakut
  • detoksifikon trupin

Lëkura jote do ta dashurojë!

 

Additional information

Weight 362 g

Ingredients

Maris Sal (sea salt/kripe deti), Prunus amygdalis (almond oil/vaj bajame), Helianthus Annus (sunflower seed oil/vaj fara luledielli), Lavander Granules (granulomë lavanderi), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil: Lavandula Angustifolia (lavender).

Cautions

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Usage

Directions for Use: Stir the scrub thoroughly before each use. Wet the skin with warm water, massage the scrub over your body skin using gentle circular movements. Rinse with warm water. Use two to three times a  week.

Perdorimi: perzieni mire scrub-in para cdo perdorimi. Lagni lekuren me uje te ngrohte, masazhoni me scrub trupin me levizje rrethore, shpelajeni me uje te ngrohte. Perdoreni dy deri tre here ne jave.

Benefits: Highly effective body treatment for stimulating blood circulation, removing dirt and dead surface layer skin cell, leaving the skin soft and shiny.

Efekti: trajtim efektiv I trupit per te stimuluar qarkullimin e gjakut, per te hequr papastertite dhe shstresen e qelizave te vdekura duke I dhene lekures butesi dhe shkelqim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Scrub with Lavender”

Your email address will not be published.