Body Oil

13.00

Categories: , Product ID: 742

Description

Body Oil

The body oil for a radiant skin is a carefully chosen blend of essential oils of Pine, Fir and Myrtle, that will leave your skin feeling fresh, silky and smooth. The base oils of almond, grapeseed and sunflower seeds will deeply moisturize, nourish and protect your skin.

Primary benefits:

  • deeply nourish
  • deeply moisturizing
  • anti-inflammatory
  • detox your skin
  • strengthen and firms the skin

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Vaj për Trupin

Ky vaj i shkëlqyer për trupin është një përzierje e kujdesshme e vajrave esencialë të Pishës, Bredhit dhe Mersinës, që i jep lëkurës suaj një ndjesi freskie, butësisht të mëndafshtë. Me bazën e vajit të lajthisë, vajit të farave të rrushit dhe farave të lulediellit, ky vaj i mrekullueshëm pengon dehidratimin, e ushqen lëkurën pafund dhe e mbron ditë pas dite.

Vlerat kryesore:

  • ushqyes
  • ruan lagështinë
  • anti – inflamues
  • detoksifikues
  • forcon dhe tonifikon lëkurën

Lëkura jote do ta dashurojë!

 

Additional information

Weight 135 g

Ingredients

Ingredients: Prunus amygdalis (almond oil/vaj bajame), Helianthus Annus (sunflower seed oil/vaj fara luledielli), Vitis vinfera (grapeseed oil/vaj I farave te rrushit), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vajra esencialë: Abies Alba (silver fir/bredh i bardhë), Pinus Nigra (black pine/pishë e zezë), Myrtus
Communis (myrtle/mersinë).

120 ml / 4 OZ

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijevë. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *