Body Oil with Lavender

13.00

Categories: , Product ID: 979

Additional information

Weight 135 g

Ingredients

Ingredients: Prunus amygdalis (almond oil/vaj bajame), Vitis vinfera (grapeseed oil/vaj i farave te rrushit), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vajra esencialë: Lavandula Angustifolia (lavender).

Cautions

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijevë. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Usage

Directions for Use: After bathing apply the oil all over the body.

Benefits: Deeply nourishes, softens and smooths the skin, prevents dehydration

Përdorimi: Lyeni trupin me vaj pas larjes.

Efekti: Ushqen dhe zbut lëkurën, parandalon dehidratimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Oil with Lavender”

Your email address will not be published.