Body Butter

15.00

Category: Product ID: 740

Description

Body Butter

Designed to nourish and moisturize the skin, rich in vitamins, fatty acids and proteins. The blend of essential oils will detox, protect and tone the skin, while butters will soften and create the protective barrier to retain skin’s moisture. Ideal for dry skin.

Primary benefits

  • deeply nourishing
  • deeply moisturizing
  • detox
  • anti-oxidant
  • improves skin elasticity

Your skin will love it!

~~~~~~~~~~

Gjalpë Trupi

I krijuar për të ushqyer dhe hidratuar lëkurën e trupit, i pasur në vitamina, acide të shëndetshme dhe proteina. Përzierja e vajrave esencialë do ta purifikojë, mbrojë dhe tonifikojë lëkurën tuaj, ndërsa gjalpi do ta zbusë atë, duke krijuar një barrierë të domosdoshme mbrojtëse për ta mbajtur lëkurën në një udhëtim hidratimi pa mbarim. Ideale për lëkurat e thata.

Vlerat kryesore

  • ushqyes
  • ruan lagështinë
  • detoksifikues
  • ant-oksidant
  • përmirëson elasticitetin e lëkurës

Lëkura jote do ta dashurojë!

Additional information

Weight 400 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Butter”

Your email address will not be published.