Antifungal Treatment Oil

8.00

Category: Product ID: 762

Description

Antifungal Treatment Oil 

This carefully chosen blend chamomile, oregano and lavender in a base of walnut and black seed oils, will fight the fungus, heal and nourish your skin.  Use twice daily after cleansing for best results.

  • anti – fungal
  • anti – inflammatory
  • anti – bacterial
  • soothes and nourishes the skin

  ~~~~~~~~~~

Vaj per Trajtimin e Mykut

 

Perzierja e vajrave esencial te Kamomilit, Rigonit dhe Lavenderit me baze vajin e farave të zeza dhe arrës do të luftojë mykun, përmirësojë dhe ushqejë lëkurën tuaj. Përdoret dy herë në ditë për të patur efektin më të mirë.

 

  • antimyk
  • anti – inflamues
  • anti – bakterial
  • qetëson dhe ushqen lëkurën

 

Additional information

Weight 46 g

Ingredients

Ingredients: Juglans Regia (walnut oil/vaj arre), Nigella Sativa (black seed oil/vaj i fares së zezë), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vajra esenciale: Oreganum Vulgare (oregano/rigon), Matricaria Recutita (chamomile/kamomil), Lavandula Angustifolia (lavender).

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months.

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antifungal Treatment Oil”

Your email address will not be published.