Acne Treatment Oil

10.00

Category: Tags: , , Product ID: 758

Description

Acne Treatment Oil
The powerful blend of Immortelle, Chamomile, Sage, Juniper and Lavender essential oils, in a base oil of hazelnut and grapeseed provide an excellent source for skin healing and cleansing.  Use twice daily after cleansing for best results.

 

  • anti – inflammatory
  • balances oil sebum
  • cell regenerating
  • anti – bacterial
  • soothes and nourishes the skin

~~~~~~~~~~

Vaj për Trajtimin e Akneve
Përzierja e mrekullueshme e vajrave esencialë të Immortelle, Kamomilit, Sherebelës, Dellinje dhe Levandër me bazë të vajit të lajthise dhe bërthamave te rrushit përbën një zgjidhje të shkëlqyer për të shëruar dhe qetësuar lëkurën nga aknet. Përdoret dy herë në ditë për të patur efektin më të mirë.

 

  • anti – inflamues
  • balancon prodhimin e yndyrës
  • rigjeneron qelizat
  • anti – bakterial
  • qetëson dhe ushqen lëkurën

 

Additional information

Weight 46 g

Ingredients

Ingredients: Corylus Avellana, (hazelnut oil/vaj lajthie), Vitis vinfera (grapeseed oil/vaj i farave të rrushit), Tocopherols (vitaminë E). Essential oil/vajra esencialë: Helichrysum Italicum (immortelle), Matricaria Recutita (chamomile/kamomil), Lavandula Angustifolia (lavender), Juniperus Communis (juniper/dellinje), Salvia Sclarea (sage/sherebele).

Usage

Cautions: Always check for skin irritation when using essential oils. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Store away from direct light and heat. Once opened, best used within 6 months

Kujdes: Vajrat esencialë mund të shkaktojnë irritim lëkure. Evitoni kontaktin me sytë. Të mbahet larg fëmijëve. Ruhet ne vende të freskëta dhe jo me shumë dritë. Mundësisht të përdoret brenda gjashtë muajve nga data e hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acne Treatment Oil”

Your email address will not be published.