About Us

Kush jemi ne? – Who Are We?

Ne jemi nje skuadër krijuesish pasionantë që kanë dëshirën e mirë për t’u kujdesur për njeriun, vullnetin e madh për ta mbrojtur natyrën dhe qëllimin fisnik për të njohur dhe promovuar vlerat e rralla që gjenden në tokën shqiptare.  Bimët që rriten në këtu, llastohen nga një klimë e jashtëzakonshme që bën mrekulli me produktet që ne ofrojmë. Të gjitha produktet bëjnë dallimin dhe kanë në thelb vajra esencialë të një cilësie shumë të lartë. Vajra të tillë janë mirëqenie për lëkurën dhe qetësuese për mendjen. Produktet janë pa konservantë, pa substanca kimike, parfum apo SPF. Janë 100 % natyrale, ashtu si dëshira jonë që klientët tanë të ndjehen shkëlqyer me to.

 

We are a team of passionate creators with a good will to nurture the human being while protecting the environment and with a noble mission to promote the extraordinary treasures of the Albanian land. Our herbs are growing in favorable Mediterranean climate conditions, contributing to a healthy and well developed product. All our products are created by using therapeutic standard essential oils, which have powerful healing properties, and bring emotional well-being. Our products are free of parabens, perfume, SPF or any other chemicals and our customers love that!

Misioni Yne – Our Mission

Aromatherapy kërkon të krijojë dhe promovojë produkte të shëndetshme për lëkurën dhe flokët, e të rritet në biznesin e bukurisë me të njëjtin integritet, përgjegjësi dhe ndershmëri që këto produkte prodhohen.

Aromatherapy’s mission is to create and promote healthy and natural products for skin and hair care. We want to grow in the business of aromatherapy with the same integrity, passion, responsibility and honesty we use to craft our own products.

img